Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Meksiko City

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Meksiko City sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Meksiko City miniopas

Autovuokraamo Meksiko City
Autonvuokraus Meksiko City

Meksiko City on Meksikon pääkaupunki ja maailman toiseksi suurin pääkaupunkiseudulla. Kun lähiöissä muodostavat kaupungin 22 miljoonaa asukasta, kun kaupunki itse asuu noin yhdeksän miljoonaa euroa. Kaupunki sijaitsee lähes 2300 metrin korkeudessa Meksikon laaksossa, jota ympäröivät vuoret, jotka tulivuoria Popocatepetl ja Ixtacíhuatl yli 5000 metriä korkea. Pääoma on sidottu maan tärkein satama kaupunkeja.

Meksiko City sijaitsee rauniot Aztec pääkaupunki Tenochtitlán, mutta kaupunki on valitettavasti parhaiten tunnettu on yksi maailman pahimmista ilmansaasteista.Kaupunki on todennäköisesti Amerikan vanhin kaupunki, ja niiden uskotaan on perustettu vuonna 1176 On useita museoita ja muita kulttuurilaitoksia kuten National Museum ja merkittävä antropologian ja museot, planetaario ja eläintarha. Täällä on Latinalaisen Amerikan suurin kirkko, barokkityylinen katedraali on kaksi tornia, joka alkoi 1560-luku. Guadeloupe on basilikan roomalaiskatolisen kirkon pyhimmistä paikoista Amerikassa ja pyhiinvaelluskohde. Vanhassa kaupungissa on yksi suurimmista puistoista.

Kansainvälinen lentokenttä Benito Juárez sijaitsee kuusi kilometrin päässä, on Koillis kaupungin laitamilla.