Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cozumel

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Cozumel sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Cozumel miniopas

Autovuokraamo Cozumel
Autonvuokraus Cozumel

Cozumel on saari Karibianmerellä, itärannikolla Yucatan. Viisikymmentä tuhatta asukasta elää saarella, joka kuuluu valtion Quintana Roo. Se on noin. 47 km pitkä ja 14 km leveä. 72000 elävät Cozumel. Täällä on auto lautalla Calica eteläpuolella Playa del Carmen.

Cozumel on yksi Meksikon tärkeimmistä nähtävyyksistä ja suosittu risteily kohde. Pääoma Cozumel on San Miguel on 271 metriä pitkä laituri, joka mahtuu kaksi risteilyalusta samanaikaisesti. Tässä on kaunis ja turvallinen rannat, jotka soveltuvat hyvin sukellusta ja snorklausta. Useita sukeltaa toimijat voivat ottaa vierailijat ulos riutat Cozumel rannikolla. Vierailijat voivat myös vuokrata skootterin, kalastaa tai ottaa ratsastaa mini-sukellusvene. Vuodesta Cozumel on useita matkoja maya arkeologisia löytöjä kuten San Gervasio pohjoispuolella Carretera poikittainen tai mayojen sivustoja kylän lähellä El Cedral.

Cozumel lentokentälle Airport sijaitsee kolme kilometrin päässä kaupungin keskustasta.