Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Cancun

Vierailetko Cancúnissa tänä kesänä? Se on täydellinen idea, sillä Cancún on mahtava vierailukohde. Jos haluat nauttia nähtävyyksistä ympäri kaupungin upeaa rannikkoa, suosittelemme sinua vuokraamaan auton. Näin pääset liikkumaan joustavasti. Auton vuokraaminen on kohtuuhintaista, ja pääset sen avulla pakoon rannikon väkijoukkoja. 

Cancún-opas

Autovuokraamo Cancun
Autonvuokraus Cancun

Cancún on kaupunki Meksikossa, se sijaitsee Jukatanin niemimaalla ja rajoittuu Karibianmereen. Se on myös Meksikon itäisimmän osavaltion, Quintana Roon, pääkaupunki. Osavaltion pääkaupunkina toimimisen ohella Cancún tunnetaan lukuisista lomakohteistaan, hiekkarannoistaan ja erittäin vilkkaasta yöelämästään. Cancúnin rannikkokaupunki koostuu kahdesta erillisestä alueesta: nimellä El Centro kutsutusta keskustasta sekä keskustan laitamilla olevasta Zona Hotelerasta. Zona Hotelerasta löytyvät yökerhot, ravintolat ja korkeat rantahotellit. 

Cancúnin asukasluku on hieman alle 700 000 ihmistä. Noin 1 799 km² pinta-alallaan Cancún on kiistatta yksi Meksikon tiheimmin asutuista alueista. Tämä tekee siitä erittäin hyvän paikan vierailijoille ja matkailijoille. Lämpötila on miellyttävä, keskimäärin noin 21 astetta. Joulukuun alku ja huhtikuu ovat yksiä parhaista kuukausista Cancúnissa vierailemiselle, kun taas sateisimmat kuukaudet ovat syyskuu ja lokakuu. 

Olet ehkä kuullut paljon Cancúnista ja sen maineesta bilekaupunkina. Se ei toki haittaa, mutta aurinkoisella Cancúnilla on paljon muutakin tarjottavaa kuin vain juhlimista. Löydät monia seesteisiä ja upeita lomakohteita, jotka sopivat myös perheille. Niissä pääset kokemaan Jukatanin uskomattoman ilmaston. Voit tutustua mayojen aikaisiin raunioihin, esimerkiksi Yamil Lu’umiin ja El Reyhin, vaaleanharmaasta kivestä rakennettuun murenevaan torniin. 

Upeat mystiset rauniot vievät sinut läpi historian aina mayojen sivilisaation aikakaudelle asti. Cancúnin sanotaan ilmestyneen karttoihin ensimmäistä kertaa 1700-luvulla. Sanan Cancún merkitys on tuntematon, ja itse asiassa huhutaan, että alun perin vain kolme ihmistä asui tässä niemimaan kaupungissa. Älä kuitenkaan luota vain huhupuheisiin, vaan lähde kiertämään Cancúnissa ja hanki omakohtaisia tietoja paikallisilta ihmisiltä. 

Tutustu alueeseen vuokra-autollasi

Kaupungissa on monia vierailukohteita. Jos sinulla vain on vuokra-auto allasi, et tule viettämään ainuttakaan tylsää päivää. Voit käydä esimerkiksi Cancúnin vedenalaisessa museossa; 30 minuutin ajomatka (16 km) vie sinut rannalle, jossa on noin 500 aidon kokoista veistosta. Museo on yksi maailman suurimmista keinotekoisista vedenalaisista nähtävyyksistä. Haluatko tutustua kohteeseen lähemmin? Voit hypätä retkiveneeseen kokeneen oppaan kanssa. 

Jos rakastat sukellusta ja snorklausta, Cancún on vierailemisen arvoinen kohde. Ranta on vain noin 44 kilometrin (40 minuutin ajomatkan) päässä kaupungista, ja siellä voit nauttia sukeltamisessa yksissä maailman suurimmista vedenalaisista luolista. Nämä vedenalaiset doliinit ovat jopa 140 kilometriä pitkiä ja noin 5 kilometriä syviä, joten ne ovat upea vierailukohde. Yksi näistä luonnonihmeistä tunnetaan nimellä Ox Bel Ha. 

Yksi pakollisista vierailukohteista Cancúnissa ovat Chichén Itzá -kaupungin mayarauniot. Cancunista on raunioille noin 240 kilometriän (3 tunnin ajomatka) moottoriteitse. Sieltä saat lisätietoja kaupungin historiasta ja sen suhteesta uskontoon. 

Lentokentät

Cancúnissa on yksi lentokenttä, joka tunnetaan nimellä Cancún International Airport. Se on Meksikon toiseksi vilkkain lentokenttä, ja se palvelee yli 25 miljoonaa matkustajaa vuosittain. Voit lentää sieltä yli 133 määränpäähän ympäri maailman, ja käytössäsi on 44 maailman suosituinta lentoyhtiötä. 

Lentokenttä sijaitsee noin 19 kilometrin (20 minuutin) ajomatkan päässä kaupungin keskustasta. Lentokenttää on virtaviivaistettu sen varmistamiseksi, että pääset helposti sisään, kirjaudut sisään ennätysajassa ja siirryt määränpäähäsi vaivattomasti. Lentoasemalla on myös useita kahviloita. 

Cancúnin kansainvälisellä lentokentällä on useita autovuokraamoja, mikä tekee auton vuokraamisesta hyvin helppoa. Löydät aina sinulle sopivan auton hyvämaineisista autovuokraamoista, kuten Hertz, Budget ja Thrifty. Pääset lentokentältä autonvuokrauskeskukseen linja-autolla. 

Liikenne

Yksi Cancúnin hienoimmista piirteistä on sen hyväkuntoiset tiet. Liikenneruuhkat eivät juurikaan haittaa ajamistasi hotellille tai eri matkakohteisiin. On hyvä kuitenkin huomioida, että aamuisin ja iltaisin voi olla pieniä ruuhkia. Kannattaa sovittaa omat aikataulut niin, että onnistut välttämään ne. 

Ajamista Cancúnissa helpottaa, jos asennat älypuhelimeesi Google Maps -sovelluksen.Pysäköintiä varten kaupungissa on nimettyjä pysäköintialueita. Muista noudattaa aina liikennesääntöjä. Varmista myös, että noudatat nopeusrajoituksia aina ajaessasi Cancúnissa tai sen esikaupunkialueilla.