Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Meksiko City Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Meksiko City Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Meksiko City Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Meksiko City Lentokenttä
Autonvuokraus Meksiko City Lentokenttä

Meksiko City International Airport (MEX), jota kutsutaan myös Benito Juarez International Airport, joka sijaitsee 13 km länteen Meksiko City. Se on suurin lentokenttä Latinalaisessa Amerikassa. Sekä metro-ja linja on hyvä ajoneuvot saada välillä Meksiko City ja lentokenttä. On hyvä valinta autovuokraamojen sekä kansallisen ja kansainvälisen terminaalin, jotkut heistä ovat Alamo, National, Avis, Budget, Dollar, Eurocar, eurodollarin, Kimcar, Gold Car, Hertz ja Sixt.

Vuonna 2009 24.243.056 matkustajaa lentokentän itse.On suunniteltu, että sitä kehitetään siten, että se mahtuu 32 miljoonaa matkustajaa vuodessa. Yksi voi matkustaa yli 100 kansainvälisiin kohteisiin, ja vilkkain reitit Meksiko City lentokentälle on Los AngelesNew YorkMiamiHouston ja Madridissa. Se on tärkein tukikohta Meksikon suurin lentoyhtiö, Aeroméxico.

Se on erittäin hyvä valikoima kauppoja, ravintoloita, kahviloita ja baareja Meksiko City Airport. Siellä on myös apteekki, terveyskeskus, bisneskeskus, pankkiautomaatti ja internet-kahvila. Lentokentällä on useita hotelleja kuten Hilton Meksiko City Airport ja Airport Hotel Camino Real Hotel.