Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Kosice

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kosice sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kosice miniopas

Autovuokraamo Kosice

Autonvuokraus Kosice

Kosice sijaitsee kaakkoisosassa Slovakia , molemmin puolin jokea Hornad ja lyhyen matkan Unkarin rajaa etelässä.Kosice on toiseksi suurin kaupunki Slovakiassa jälkeen Bratislavan ja asukasmäärä mitattiin yli 230 000 vuonna 2008.Kaupunki on perustettu vuonna 1200 ja on vanhin vaakuna Euroopassa.

Vanhakaupunki on hyvin säilynyt kaupunki, ja se on suurin historiallinen maa-alueita. Pyhän Elisabetin katedraali pidetään Slovakian kaunein ja suurin katedraali ja se rakennettiin vuosina 1378 ja 1508. St. Michael’s kappeli rakennettiin vuonna 1300 ja on toiseksi vanhin rakennus katedraali. Kosice on kulttuurinen keskus maan itäosassa ja on monia teattereita ja löytyy täältä, kuten Kansallisteatteri 1800-luvulta. On olemassa myös useita musiikkifestivaaleja kuten Kosice kevään musiikkijuhlien ja Art Festival of Contemporary Art.

Kosice International Airport on toiseksi suurin lentokenttä maan ja sijaitsee noin 6 km keskustan ulkopuolella.

Suomi