Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Nitra

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nitra sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nitra miniopas

Autovuokraamo Nitra

Autonvuokraus Nitra

Nitra sijaitsee keskeisellä paikalla länsiosassa Slovakia .Nitra Joki virtaa läpi kaupungin ja sivujoki Tonavan Euroopan toiseksi pisin joki. Maan pääkaupunki Bratislavasijaitsee noin 80 km lounaaseen Nitra, rajan lähellä Itävallan ja Unkarin .Asukkaita on lähes 90 000 (2008) ja Nitra on tärkeä kaupunki, sillä 800-.

On olemassa monia historiallisia rakennuksia ja alueita Nitra, Nitra Castle osittain koostuu neljästä osasta kuten katedraali vuodelta 1300. Market Pribina Square on yksi kauneimmista paikoista kaupunkiin ja edestä Nitra Castle. Vuonna kävelykadulla, on nähtävyyksiä, kuten suihkulähteet ja 5 metriä korkea kellon soittaa virittää tasatunnein. Nitra on kulttuurikaupunki ja lukuisia festivaaleja järjestetään täällä Teatterikesän Nitran ja musiikkifestivaaleja.

Lähin kansainvälinen lentokenttä Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport sijaitsee lähes 90 km länteen.

Suomi