Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Kosice Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Kosice Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Kosice Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Kosice Lentokenttä
Autonvuokraus Kosice Lentokenttä

Kosice lentokenttä sijaitsee 6 km etelään Kosice. Bussit välillä lentoaseman ja Kosice. Autovuokraamot täällä edustettuina ovat Hertz, Avis, Alimex, Europcar, Sixt, Budget, Buchbinder ja Tempus.

352 460 matkustajaa vieraili Kosice lentokenttä vuonna 2009, joka on laskua 40 prosenttia edellisvuodesta. Se on edelleen toiseksi suurin lentoasema Slovakiassa, mutta toimii vain harvoissa Euroopan kohteisiin.

Kosice lentokenttä on kauppa, baari, ravintola ja kahvila. Muita palveluja ovat VIP lounge, business lounge ja lasten / perhehuone. Ei ole hotelleja lentoasemalla.