Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nove Zamky

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nove Zamky sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nove Zamky miniopas

Autovuokraamo Nove Zamky
Autonvuokraus Nove Zamky

Nove Zamky sijaitsee kaakkoisosassa Slovakian ja vain 25 km päässä Unkarin rajalta etelään.Kaupunki sijaitsee joen Nitra, joka on noin 80 km päässä pääkaupungista Bratislavasta ja noin. 90 km Budapestin pääoman Unkarin. Vuonna 2009 kaupungin väestöstä mitattuna hieman yli 40 000 Nove Zamky kasvoi noin Fort ja perustettiin puolivälissä 1500-luvulla.

Alle 2 World War II, suuri osa historiallisen kaupungin ja tuhosivat monia vanhoja rakennuksia on menetetty. Silti on vielä joitakin historiallisia rakennuksia nähdä, lähinnä kirkkoja ja luostareita, että katolinen kirkko ja Fransiskaaniluostari 1600-luvulta. Saat lisätietoja historiaan voi tutustua museon Fine Jana Thaina Nove Zamky.Lisäksi se on kaunis maisema ja ympäri kaupunkia ja kansallispuistot, spa-palvelut ja useita gallerioita.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik lentokenttä on lähin lentokenttä ja on noin. 75 km länteen Nové Zamky.