Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Zilina

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Zilina sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Zilina miniopas

Autovuokraamo Zilina
Autonvuokraus Zilina

Zilina sijaitsee luoteiskulmaan Slovakia ja sijaitsee molemmin puolin jokea Váh.Pohjois rajan maa täyttää rajan Puolan ja Tšekin noin 45 km pohjoiseen Zilina.Tämä on suurin kaupunki sekä Váh asukkaan noin. 86 000 (2008), joka tekee myös Zilina maan neljänneksi suurin kaupunki. Zilina kaupunki perustettiin vuonna 1312 ja on tänä päivänä tärkeä matkailun.

Useat maan hienoimmista historiallisista rakennuksista näkyy Zilinan kaupungin uusittiin vuonna 1990. Yksi tunnetuimmista rakennuksista r Budatín linna, joka rakennettiin vuonna 1200 ja sijaitsee yhtymäkohta on jokien ja Váh Kysuca.Linna on rakennettu uudelleen useita kertoja läpi historian ja tällä hetkellä taloa historiallinen museo Považie Museum. Jewish Museum, Museum of Jewish kulttuuri on löytää ortodoksisen synagogassa.

Zilina Airport tarjoaa sekä kotimaisten ja kansainvälisten lentojen ja on noin. 10 km keskustasta länteen.