Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Trencin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Trencin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Trencin miniopas

Autovuokraamo Trencin

Autonvuokraus Trencin

Trencin sijaitsee länsiosassa Slovakia , lähellä rajaa Tsekin pohjoisessa.Váh Joki virtaa läpi kaupungin ja se on noin. 120 km Bratislava lounaassa.Trencin on kulttuurinen keskus, ja asukasluku on noin 56000 (2006). Kaupunki on ehkä perustettu 800: n ja 1000: n oli jo Trencin hallinnollinen keskus alueella.

Kuuluisin nähtävyys on linna Trencinin linna, joka rakennettiin vuosina 1100 – ja 1500-luvulla. Historiallisella alueella, voi nähdä vanhoja rakennuksia ja nähtävyyksiä, kuten House of kaupungin Pyöveli on talo 1500-luvulta, jossa pyöveli tiettävästi asui 1600-luvulla. Samalla alueella on osa vanhaa kaupunkia seinän 1400, kun Rooman merkintä alkaen 170 jKr Kr. on tarkastella rock seinään. Trencin tarjoaa myös museoita, markkinoita ja festivaaleja, kuten pääsiäisenä markkinat ja kansainvälinen jazzfestivaali.

Lähin lentokenttä on Zilina lentokenttä, joka sijaitsee noin. 70 km itään Trencinin.

Suomi