Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bratislava

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bratislava sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bratislava miniopas

Autovuokraamo Bratislava
Autonvuokraus Bratislava

Bratislava on pääkaupunki Slovakian ja sijaitsee maan länsiosassa, lähellä rajaa Itävallan ja Unkarin. Kaupunki sijaitsee molemmin puolin Tonavaa, ja se on noin 60 km ja Itävallan pääkaupunki Wien. Joiden asukasluku on yli 420 000 (2008) on Bratislavan suurin kaupunki Slovakiassa. Paikka on asunut tuhansia vuosia, mutta ei kyennyt Bratislavan kaupungin asema saakka 1291

Kaupungissa on oudompi patsaita, kuten paparazzi vaanii nurkan vanhassa kaupungissa. Yksi kuuluisimmista nähtävyyksistä on Bratislava Castle 1000: n Castle Hill, ja voi tehdä retken autoton alue vanhan kaupungin pienellä junalla. Monissa museoissa pitäisi katsoa museon kellot 1600-1800: n kävi, kun taas kapein talo maassa 130 cm, on tarkasteltava sen ahdas välissä muita rakennuksia.

Bratislava Milan Rastislav Stefanik Airport on tärkein kansainvälinen lentokenttä Slovakiassa ja sijaitsee noin. 10 km kaupungin ulkopuolella.