Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Bratislava Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bratislava Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bratislava Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bratislava Lentokenttä

Autonvuokraus Bratislava Lentokenttä

Milan Rastislav Stefanik lentokenttä, jota kutsutaan myös Bratislava Airport (BTS), joka sijaitsee 9 km koilliseen Bratislava .Bussit välillä lentoaseman ja Bratislava. On hyvä valinta autovuokraamojen lentoasemalla, joka sijaitsee tuloaulassa. Yritykset ovat A. Kless,-ray International, Avis, Budget, autonvuokraus 1924, Europcar, Hertz, Eurocar ja Sixt.

1.710.018 matkustajaa vieraili Bratislavan lentoasemalle 2009 eli laskua noin 20 prosenttia edellisvuodesta. Se on perusta Tonavan Wings, AirExplore, Slovakian hallitus Flying Service, Opera Jet, Tatra ja VIP Jet Wings. Bratislava lentokentältä voi lentää yli 30 eri kohteeseen Euroopassa, Ryanair on yhtiö, joka palvelee parhaiten kohteisiin.

Bratislavan lentoasema on yksi useita ravintoloita ja baareja ja joitakin kauppoja. Muita palveluja ovat pankin, ensiapu-ja VIP-loungessa.
Lähin hotellit, City Hotel Bratislava Hotel Kamila ja joilla on myös pieni yrityskeskus.

Suomi