Autovuokraamo Romania

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Romania

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Romania sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Romania miniopas

Autovuokraamo Romania
Autonvuokraus Romania

Romania sijaitsee Kaakkois-Keski-Euroopassa ja on 22,5 miljoonaa asukasta (2009). Romania on rantaviivaa Mustanmeren idässä, naapurimaiden, BulgariaSerbiaUnkariUkraina ja Moldavia.

Maisema Romaniassa koostuu enimmäkseen vuoria, kukkuloita ja tasankoja. Vuoristo Transilvanian Alpit (tai Etelä-Karpaatit) sijaitsevat keskiosissa Romania. Täältä löydät maan korkein huippu – Moldoveanu – joka on 2544 m. Maan pohjoisosassa koostuu alavien maiden maiseman suot ja hiekkasärkkien. Osat joki Tonava virtaa Romanian kautta, ja on tärkein joki maassa.

Romania on lauhkea mannermainen ilmasto suuria vuosittaisia lämpötilan vaihteluita. Maa on enimmäkseen viileä, kosteat talvet ja kuumat kesät. Rannikolla Mustanmeren on kuivin ja lämpimin ilmasto.

Pääoman Bukarestissa sijaitsee Koillis Romaniassa, ja on maan taloudellinen ja teollinen keskus.Romania on 2,3 miljoonaa asukasta (2009). Kaupungissa on myös rikas kulttuuri ja kaunista arkkitehtuuria. Valtava Parlamentti Palace on kaupungin tärkein matkailukohde.

Muita tärkeitä kaupunkeja Romanian Constanta (maan suurin satamakaupunki), Brasov, Cluj-Napoca, SibiuTimisoara ja Iasi.

Romanian tärkein lentokenttä on Aeroportul International Henri Coanda, joka sijaitsee 16 km pohjoiseen pääkaupunki.Lentokenttää kutsutaan myös ”Bukarest Otopeni.

Auton vuokraus on epäilemättä yksi tappiot ja edullisimmat tapoja tutkia Romaniassa. Saat nopeasti etsiä meidän hakukone huomaatte, että tarjoamme autovuokraamo jokaiseen budjettiin ja tarkoitus.