Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Suceava

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Suceava sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Suceava miniopas

Autovuokraamo Suceava
Autonvuokraus Suceava

Suceava kuuluu historiallisen alueen Bucovina Koillis Romaniassa, ja se on rajoilla Moldovan idässä ja Ukrainan pohjoisosassa.Kaupunki sijaitsee noin joen Suceava, joka on sivujoki Siret ja asukasmäärä oli arviolta 105000 (2007). Suceava oli pääkaupunki Moldovan välillä 1388 ja 1565, ja itävaltalaiset olivat ohjaus 1775-1918.

Koska sen pitkä historia, monet historialliset rakennukset ovat säilyneet testin ajan. Pyhän Yrjön kirkko on rakennettu vuonna 1500 ja on nykyään UNESCOn maailmanperintökohde, ja puolustukset ruhtinaskunnan tuomioistuin johtuu 1300. Suceava tarjoaa monia erinomaisia museoita, mukaan lukien Bucovina etnografinen museo sijaitsee ruhtinasperheestä Inn-1600. Bucovina Village Museum on ulkoilmamuseo, jossa 80 historiallisia rakennuksia, ja maalattu luostareissa on kokoelma värikkäitä kirkoissa, jotka ovat maalattu freskoja, joista monet on rakennettu vuonna 1500.

Stefan cel Mare Airport on kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin. 11 km ulkopuolella Suceava.