Autovuokraamo Serbia

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Serbia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Serbia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Serbia miniopas

Autovuokraamo Serbia
Autonvuokraus Serbia

Serbia (10,1 miljoonaa asukasta vuonna 2009) sijaitsee keskeisellä paikalla Balkanilla Kaakkois-Euroopassa ja on yhteiset rajat ja RomaniaBulgariaMontenegro, Kosovo, MacedoniaKroatia ja Bosnia-Hertsegovinan. Jopa 1992 oli Serbia, keskeinen osa Jugoslavian liittotasavalta, ja oli näin kauden 1992-2006 unioniin Montenegron kanssa.

Luonto Serbiassa vuorotellen. Pohjois-osassa maata muodostuu tasainen maisema, jossa Tonava (Dunav) ja useita pienempiä jokia auttaa tekemään maaperän hedelmällinen. Eteläosassa on vuoria, jotka hallitsevat, ja tämä on myös maan korkein vuori – Midzor (2169 m). Ilmasto Serbiassa on pääasiassa manner.

Pääoman Belgradin sijaitsee, jossa kaksi jokea Sava ja Tonava tavata – ja myös väkiluku on 1,3 miljoonaa, maan suurin kaupunki.Katsotaan hyvin kaunis, ja on myös yksi Euroopan vanhimmista kaupungeista. Belgrad on usein kutsuttu ”Gateway to Balkan.” Muita suuria kaupunkeja Serbian Novi Sad ja Nis.

Suurin lentoasema Serbia – Belgradin Aerodrom Niklas Tesla – sijaitsee 12 kilometriä pääkaupungin ulkopuolella.

Etsi ja löydä halpa autonvuokraus Serbia käyttämällä hakukonetta yllä. Halpavuokraauto.fi Tarjoamme vuokra-autoja eri luokissa kaikille talousarvioon.

Autonvuokrauskohteet