Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bacau

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bacau sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bacau miniopas

Autovuokraamo Bacau
Autonvuokraus Bacau

Bacau sijaitsee koillisosassa Romanian, Moldovassa alueella, rajojen maan Moldovan.Kaupunki sijaitsee juurella Karpaattien ja noin 240 kilometrin päässä pääkaupungista Bukarestissa. Bistrita joki virtaa kaupungin läpi ja yhtyy suuriin valuma Siret noin. 8 km etelään Bac?u. Kaupungin väestöstä oli arviolta lähes 180 000 vuonna 2009, Bac?u mainittiin ensimmäisen kerran vuonna lähteistä 1408

Siellä on paljon nähtävää ja koettavaa Bac?u, kuten historialliset rakennukset ja museot lisäksi useita juhlia. Precista kirkko on kaunis rakennus, joka rakennettiin 1400-luvulla, ja roomalaiskatolinen katedraali kaupunki on kyse. 70 metriä korkea ja se on suurin alueella. Etnografinen museo ja museo on omistettu historiassa ja missä voimme nähdä muun antiikin esineitä.Joulun aika on juhla Moldovan Winter Perinteet hallussa koskevat talvella perinteitä.

Bac?u ”George Enescu” International Airport on noin. 5 km kaupungin ulkopuolella.