Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Timisoara

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Timisoara sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Timisoara miniopas

Autovuokraamo Timisoara
Autonvuokraus Timisoara

Timisoara on keskeisellä paikalla Romaniassa ja sijaitsee rajan läheisyydessä Serbia ja Unkarin länteen.Kaupunki kuuluu Banat alueella ja on pääoman Timis läänissä. Tämä on suurin kaupunki länsiosassa Romanian ja sen asukasluku oli mitattu yli 310 000 vuonna 2009. Se on ratkaisu toimipaikalla Rooman ajoista alkaen, mutta Timisoara mainittiin ensimmäisen kerran vuonna lähteistä 1212.

Timisoara on sulkenut monet maat läpi historian, myös turkkilaiset, itävaltalaiset ja serbit, ja kaikki ovat jättäneet jälkensä arkkitehtuuriin. Roomalaiskatolinen katedraali 1700-luvulta lähtien on hyvä esimerkki Itävallan arkkitehtuurista. Barokki palatsi, myös 1700, talot taidemuseo, Museum of Fine Arts, kun Banat museo sijaitsee linnan vuodelta 1300. Vuonna 1884 Timisoara oli ensimmäinen kaupunki Euroopassa ja muissa maailman jälkeen New York käyttöön sähköinen katuvalaistus.

Traian Vuia kansainvälinen lentokenttä on toiseksi vilkkain lentokenttä maan ja sijaitsee noin. 10 km ulkopuolella Timisoara.