Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bacau Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bacau Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bacau Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bacau Lentokenttä
Autonvuokraus Bacau Lentokenttä

Bac?u ”George Enescu” International Airport (BCM) sijaitsee 5 km etelään Bac?u. On mahdollista matkustaa linja-autolla välillä lentoaseman ja Bac?u. On olemassa useita autovuokraamojen lentoasemalla, mukaan lukien yritys euron autoja vuokrata auton.

119 000 matkustajaa vieraili Bacau lentokenttä vuonna 2008. Lentoasema hallinnoi halpalentoyhtiö BlueAir lentävät eri kaupungeissa Italiassa o mennä Lontooseen ja Valencia.Kaksi muuta liikennöivien lentoyhtiöiden lentokentältä ja Tarom Carpatair.   Lentokenttää käytetään myös sotilaallisiin operaatioihin, ja se on yksi tärkeimmistä ilmavoimat perustaa.

Bacau lentokenttä on snackbaari. Ei ole hotelleja lentoasemalla.