Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sibiu Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sibiu Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sibiu Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sibiu Lentokenttä
Autonvuokraus Sibiu Lentokenttä

Sibiu Lentokenttä (SBZ) sijaitsee Transilvanian 3 km etelään Sibiu. On säännöllisesti busseja ja bussit lentoaseman ja Sibiu. Auto Partners ja Euro Autot Rent A Car on yksi niistä yhtiöistä, jotka vuokraavat auton lentokentälle.

154160 matkustajia kävi Sibiu lentokentälle vuonna 2009. Vuosina 2006 ja 2008, se käytti useita miljoonia kunnostaa lentokentän ja rakentaa uusi terminaali.Huolimatta siitä, että lentoasema on pieni, se on hyvä ruudukko, jossa lähdöt lisää kaupunkeja Euroopassa. On BlueAir lentää eniten määräpaikkoihin lennotLontooseenMadridiin, Stuttgart, Valencia ja Bonnissa.

Sibiu Lentokenttä on ravintola / snackbaari. Muita palveluja ovat ensiapu-ja matkailutietoa.