Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bukuresti Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bukuresti Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bukuresti Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Bukarest Lentokenttä
Autonvuokraus Bukuresti Lentokenttä

Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä (OTP) on nimetty Romanian ohjaajan ja sijaitsee 16 km luoteeseen Bukaresti. Lentokenttäkuljetus kulkee lentoaseman ja jokainen 15 Bukaresti Minuutin ja suunnitelmissa on suora yhteys rautatieasemalle on 900 metrin päässä lentokentältä ja aja suoraan Bukarestiin. On 6 erilaista autovuokraamo lentoasemalla, on Avis, Baijeri, Budget, Direct, dollari ja D & W.

4.483.661 matkustajaa vieraili Bukaresti lentokenttä vuonna 2009, joka on Romanian suurin lentokenttä. Se on tärkeä lentokenttä Itä-Euroopassa ja päätukikohta kansallisen lentoyhtiön Tarom kapet palvelevat yli 30 eri kohteeseen Euroopassa ja Lähi-idässä.Lentokentällä on kansallinen ja kansainvälinen terminaali, joka on kytketty bussikuljetus. Suurin halpalentoyhtiö lennot Baneasan lentokentälle, joka sijaitsee 10 km etelään Bukarestissa.

Bukaresti Airport on noin ravintoloita, kahviloita ja baareja, tullitta kauppoja ja kaupat myyvät matkamuistoja ja Romanian viiniä. Muita mukavuuksia ovat kampaamo, apteekki, pankki, posti, internet kahvila, VIP-ja liiketoimintaa. Siellä on gen hotellin lentoasemalla, lähin on Angelo Airport Hotel.