Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Oradea

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Oradea sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Oradea miniopas

Autovuokraamo Oradea

Autonvuokraus Oradea

Oradea on kaupunki sijaitsee luoteisosassa Romanian ja t ilhører Bihor läänissä.Se on vain 13 km rajalle Unkarin ja kaupunki sijaitsee molemmin puolin jokea Crisul Repede.Vuonna 2009 väestöstä arvioidaan olevan yli 200 000 Kaupunki oli rakennettu noin linna 900: n ja oli paikka Rooman katolinen piispa 1083

Oradea on kaunis ja rikas kaupunki monista maamerkeistä. Museo Crisan alue sijaitsee yksi hämmästyttävä rakennuksia kutsutaan Palatul s piispainkokouksentarkoittaa ”Bishop’s Palace” ja se on rakennettu 1700-luvulla.On olemassa myös useita kauniita, historiallisia rakennuksia, mukaan lukien Biserica Cu Luna, tai kirkko Moon Englanti. Yksi kuuluisimmista rakennuksista on tähden muotoinen linnoitus Cetatea Oradea 1500-luvulla, jolla on monia maanalaiset käytävät. Kaupunki on tunnettu myös useiden lomakohteiden sijaitsee kuumia lähteitä.

Noin 5 km päässä kaupungin Oradea International Airport.

Suomi