Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bukarest

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bukarest sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bukarest miniopas

Autovuokraamo Bukarest
Autonvuokraus Bukarest

Bukarest sijaitsee Kaakkois- Romaniassa, vain 50 km rajalta Bulgarian etelään.Bukarest on pääkaupunki ja suurin kaupunki maan väkiluku on lähes 2 miljoonaa (2009). Kaupungin läpi virtaa joki Dâmbovi?a myöhemmin kokousten Arge? joki on sivujoki Tonavan. Bukarest on maan rikkain kaupunki ja sillä on teollinen ja kulttuurinen keskus Romanian.

Bukarest on moderni kaupunki, jossa on paljon houkutella sinua. Kaupunkikuva on ominaista laaja kaduilla on paljon puita ja puistoja, sekä uusiin että vanhoihin rakennuksiin. Katua Calea Victoriei d yksi vanhimmista katu kaupungin ja vuodelta 1600.Täällä näet Cantacuzino Palace joka rakennettiin noin 1900 ja joka nyt taloa George Enescu museo. On olemassa lukuisia museoita Bukarestissa muun muassa Cotroceni Palace & Museum, taidekokoelmat Museum, Grigore Antipas Natural History Museum.

Henri Coandan kansainvälinen lentokenttä on suurin lentokenttä Romania ja sijaitsee noin. 17 km päässä Bucharest.