Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sibiu

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sibiu sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sibiu miniopas

Autovuokraamo Sibiu
Autonvuokraus Sibiu

Sibiu sijaitsee Transilvanian alueella, joka kattaa suurimman osan Romanian länsiosassa.Sibiu sijaitsee keskellä maata sijaitsee sen jalka Transilvanian Alpit. Se on noin. 200 km ja pääkaupunki Bukarest, joka sijaitsee kaakkoon Sibiu. Kaupunki perustettiin vuonna 1100 saksalaisten uudisasukkaiden ja nykypäivän johtavista kulttuurikeskus Transilvaniassa. Vuonna 2009 väkiluku oli yli 150 000

Suuri kaupunki on säilyttänyt keskiaikaisen tuntea ja monia historiallisia nähtävyyksiä säilyvät. Historiallisella alueella, voi vielä nähdä osia muurien puolustusta vuodelta 1300 ja 9 alkuperäisen 39 tornia. Iso neliö on Vilnan vanhassakaupungissa ja on rakennettu vuonna 1366, kun taas neliö Piata Huet ulottuu vuoteen 1100.Sibiu tarjoaa useita museoita ja viheralueiden lisäksi eläintarha on vanhin Romaniassa ja pitää eläimiä, kuten susia, leijonia, Jaguaria ja krokotiilejä.

Sibiu International Airport on noin. 3 km keskustasta länteen.