Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Nesebar

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Nesebar sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Nesebar miniopas

Autovuokraamo Nesebar
Autonvuokraus Nesebar

Nesebar on suosittu lomakohde sijaitsee itärannikolla Bulgaria. Vanhin osa Nesebar sijaitsee niemimaalla Mustanmeren, mutta uudempi piiri on tullut mantereella.Niemimaa on kytketty mantereesta kannaksella on kapea niemeke, melkein kuin myyrä. On epäselvää, onko kannas on luonnollinen tai ihmisen. Kaupunki elää enimmäkseen matkailuun ja väestö on noin. 9800 (2007).

Nesebar on yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa ja on ominaista useiden vuosituhansien siirtokuntia. Kunnan mantereella tunnetaan loma paratiisi rannat 4 km, mutta vanha kaupunki niemimaalla, houkuttelee matkailijoita, jotka ovat kiinnostuneita historiasta ja kulttuurista. Monet rakennukset täällä ovat peräisin keskiajalta välillä 1000 ja 1300, ja suurin osa on kirkkoja. Historialliset rakennukset oli listattu Unescon luetteloon maailmanperintöluetteloon vuonna 1983.

Lähin lentokenttä on Bourgasin International Airport on noin 30 minuutin päässä Nesebar.