Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Duni

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Duni sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Duni miniopas

Autovuokraamo Duni
Autonvuokraus Duni

Duni on paratiisi, joka on lisätty Bulgarian itärannikolle, ja alue 4.5 km pitkä ranta rajojen Mustallamerellä. Kohde sijaitsee Etelä- Bulgariassa, maakunnan Bourgasinon idyllinen sijainti lahden. 6 km pohjoiseen kaupungin Sozopol Dunin ja tässä se on yli 30 km suureen kaupunkiin Bourgasin.Lomaparatiisi on keinotekoinen ja se on rakennettu vuonna 1987 luonnonkauniissa ympäristössä.

Duni houkuttelee enimmäkseen ulkomaisia matkailijoita ja asuvat valkoinen pitsihuviloita. Matkailijat voivat nauttia pitkällä rannalla ja luonnon nähtävyyksiä, kuten jokien ja saaret. Kun se on suunniteltu ja rakennettu 80-luvulla, takana kävelykadun luotu vanha Bulgarian ja viehättävä kaupungeissa kapeat kadut ja kukoistava viheralueita.Duni tarjoaa myös uima-allas ja ranta-aktiviteetteja kuten lentopalloa, tennistä, vesihiihtoa ja surffausta.

Bourgasin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 40 km pohjoiseen Duni tarjoaa siirtymistä myös Sozopol. Sieltä vierailijat voivat matkustaa viime kilometriä Duni.