Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sofia

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sofia sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sofia miniopas

Autovuokraamo Sofia
Autonvuokraus Sofia

Sofia on pääkaupunki ja suurin kaupunki Bulgariassa ja väkiluku yli 1 400 000 (2009) kaupungin rajojen.Tämä sallii Sofiassa 15 suurin kaupunki EU: ssa. Sofia sijaitsee Länsi-Bulgariassa, pohjoisen ja etelän välillä, ei ole kaukana rajasta Serbia. Kaupungilla on pitkä historia ja se on yksi vanhimmista pääkaupungeista Euroopassa.

Sofia on yksi harvoista suuria kaupunkeja Bulgaria ja tarjoaa sekä historiaa ja modernia ostoskatuja. Nimi Sofia sai kaupungin 1376 ja tarkoittaa ”viisaus”. Kaupunki on nimetty Sofia kirkon 500-luvulla, ja nykyään National Museum sijaitsee kirkon. Bojana kirkon 1200-luvulla on toinen tärkeä rakenneosa ja seisoo toimimaan Unescon maailmanperintöluetteloon. Zoo Sofia Zoo on vanhin ja suurin Bulgariassa, joka perustettiin vuonna 1888.

Sofian lentokenttä on rakennettu vuonna 1930 ja sijaitsee noin 10 km keskustan ulkopuolella.Se on suurin lentoasema maassa ja sillä on sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja.