Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Varna Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varna Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varna Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Varna Lentokenttä
Autonvuokraus Varna Lentokenttä

Varna Airport sijaitsee 8 km luoteeseen Varna on Mustanmeren.Bussit välillä lentoaseman ja Varnan. Autovuokraamot edustettuina lentoasemalla on Budget, Avis, Sixt, Dollar ja Thrifty. Ne sijaitsevat tuloaulassa terminaalin 1

1,22,181 matkustajia kävi lentokentällä 2009. From Varnan lentokentältä voi lentää kaikki 120 eri kohteissa 57 eri maassa, joka on erittäin hyvä tällaiselle suhteellisen pieni lentokenttä. Varnan lentokentälle historia, joka juontaa juurensa 1916.

Varna Airport on hyvä valikoima verovapaita tuotteita, kahviloita ja ravintoloita sekä tarjoaa myös tupakointi terassi hyvät näkymät. Muita palveluja ovat VIP lounge, business-huoneet, erityispalvelut lapsiperheiden ja ATM. Ei ole hotelleja lentoasemalla.