Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sofia Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sofia Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sofia Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Sofia Lentokenttä
Autonvuokraus Sofia Lentokenttä

Sofia Airport (SOF) sijaitsee 10 km itään keskustasta Sofia. Bussit välillä lentoaseman ja Sofia. Autovuokraamot lentoasemalla sijaitsevien ovat Alamo, Budget, Europcar, Hertz, Avis, National, Sixt, Choice Rent a Car ja Thrifty

3130000 matkustajaa vieraili Sofian lentokenttä vuonna 2009 ja se on suurin lentokenttä Bulgariassa. Lentoasema on tärkein keskus Bulgaria Air, Wizz Air ja Air BH. Vuonna 2006 lentoasema oli remontoitu ja uusi terminaali 2 valmistui vanhankaupungin vieressä. Terminaali 1 on nykyisin käytössä vain halpalentoyhtiöt ja tilauslentoja.

Lentokentällä on hyvä valikoima baareja ja kahviloita ja ravintola nimeltä Da Vinci. On lelukauppa ja yksi matkamuistoja Bulgarian, Terminaali 2 on suuri tax-free-myymälä. Muita palveluja ovat pankkitoiminta, langaton internetyhteys, ensiapu ja liike-elämän keskus. On myös terassi, jossa voi nauttia näkymästä. Ei ole hotelleja lentoasemalla.