Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Varna

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Varna sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Varna miniopas

Autovuokraamo Varna
Autonvuokraus Varna

Varna on erinomaisella paikalla Varnan Bay itärannikolla Bulgaria ja sivuston rajojen Mustallamerellä.Kaupunki on kolmanneksi suurin maa ja vuonna 2009 asukasluku oli mitattu yli 350 000 sisällä kaupungin rajojen. Sisältää ympäröivät alueet, luku nousee noin 55 000 Varna on suosittu turisti kaupunki ja satama on tärkein maa.

Turistit parveilevat Varna vuoksi houkuttelevia rantoja, ja lämpötilat ovat noin 30 astetta kesällä. Se on myös paljon kulttuuria sisällyttää Varna, teattereista ja eläintarhoissa ja museoiden viinitarhoja. Yksi suurimmista nähtävyyksistä ovat roomalaiset kylpylät. Tänään tämä on suurin perintö roomalaiset Bulgariassa.Nähtävyys, joka on erityisen kiinnostavaa lapsille, delfinaario. Täällä yleisö voi penkki alas nähdä uskomattomia delfiini show.

Varna Airport tarjoaa lennot eri puolilla maailmaa sekä Bulgariassa.Lentokenttä sijaitsee enintään 7 km keskustan ulkopuolella.