Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Sunny Beach

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Sunny Beach sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Sunny Beach miniopas

Autovuokraamo Sunny Beach
Autonvuokraus Sunny Beach

Sunny Beach sijaitsee kauniilla itärannikolla Mustanmeren Bulgariassa ja on erinomainen kohde auringon hakijoita.Kesällä valveilla kaupunki takia paljon kävijöitä, mutta loppuvuonna on rauhallinen kaupunki. Ei ole olemassa monia ihmisiä, jotka asuvat täällä tiukasti, ja kaupunki elää enimmäkseen matkailuun. Sunny Beach sijaitsee noin 40 minuutin ajomatkan pohjoiseen kaupungin Burgasin ja 90 minuuttia etelään merenrantakaupungissa Varna.

Kaupungin pakattu yli 800 hotellia, joista useimmat sijaitsevat lähellä rantaa. Lähinnä kävijöitä matkustaa tänne aurinkoa, mutta on paljon muutakin kuin rantoja, joka viihdyttää vieraita. Vesiurheilu ovat suosittuja täällä, lisäksi kaksi uutta vesipuisto. Saat enemmän kulttuuria hakijoiden on mahdollisuus matkustaa läheiselle Nesebar on yksi vanhimmista kaupungeista Euroopassa.

Se helpottaa matkailijoiden lentää Burgas International Airport, joka sijaitsee lähes 30 km etelään Sunny Beach.