Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Golden Sands

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Golden Sands sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Golden Sands miniopas

Autovuokraamo Golden Sands
Autonvuokraus Golden Sands

Golden Sands on keinona Bulgaria matkailijoita ympäri maailmaa.Kohde sijaitsee lähes 20 km pohjoiseen Varnan Bulgarian rannikolla. Kauniit, kultaiset hiekkarannat rajalla Mustanmeren ja kesällä lämpötilat ovat noin 27 astetta. Golden Sands on suurin lomakohde pohjoisosan rannikon ja kehitys alkoi 1950-luvulla loma paratiisi.Sitä ennen alue ei ollut asutusta.

Kultainen ranta on 3,5 km pitkä ja nimi Golden Sands tulee legenda, että merirosvot yrittivät varastaa kullan sivuston, mutta maa ei kullan hiekka. Tänään, Golden Sands, tunnettu siitä upeimmista hiekkarannoista alueella. Lomakeskus päivämäärät monia aktiviteetteja sekä suurille että pienille. Aikuiset voivat nauttia yöelämästä rantaa pitkin baareja ja kasinot, kun lapset voivat leikkiä diat ja kokemuksia ratsastus ja snorklausta.

Lomalaiset eri puolilta maailmaa voivat ottaa koneeseen Varna Airport. Sieltä pääsee bussilla ferieparadisene.