Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Bourgas

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Bourgas sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Bourgas miniopas

Autovuokraamo Bourgas
Autonvuokraus Bourgas

Bourgas on toiseksi suurin kaupunki Bulgarian rannikolle ja sijaitsee laiturilla Mustallamerellä. Kaupunki on maakunnan pääkaupunki Bourgasin ja neljänneksi suurin kaupunki maan. Väestö oli vuonna 2007 arvoltaan hieman alle 200   000.Satama Bourgas on suurin ja tärkein Bulgariassa ja 30 km päässä on matkailukohde Sunny Beach.

Aivan kaupungin ulkopuolella on useita järviä, joiden tiedetään ympäröivän suolakaivoksiin ja suuri lintu suojelualueet. Keskustassa on monia nähtävyyksiä, kuten museoita, kuten Historical Museum ja Nature ja Science Museum. Yksi kuuluisimmista rakennuksista on kaunis Pyhän Kiril ja Metodij kirkko 1800-luvulta. Sea Garden on kaunis puisto, jossa monia toimintoja. Muun muassa kasino täällä, ja pieni eläintarha, ja Festival International Folklore Festival järjestetään puistossa.

Burgas on oma lentokenttä, joka tarjoaa sekä kotimaisia että kansainvälisiä lentoja. Virallinen nimi on Bourgasin lentokentältä ja sijaitsee 12 km kaupungin ulkopuolella.