Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dobrich

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dobrich sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dobrich miniopas

Autovuokraamo Dobrich

Autonvuokraus Dobrich

Dobrichin on hallinnollinen keskus maakunnassa itään Dobrich Bulgaria .Maakunnassa on paljon luoteeseen naapurivaltion Mustanmeren. Kaupunki sijaitsee keskellä maakunnan kohti eteläisellä rajalla ja se kertoo. 30 km ja Mustallemerelle. Dobrichin on kahdeksanneksi suurin kaupunki väestön Bulgariassa, ja väestö oli noin. 93 000 vuonna 2007.

Alue on ollut asuttu jo tuhansia vuosia ja se on todettu edelleen siirtokunnat neljäs vuosisadalla eKr. Kr. Kun hajoaminen, kaupunki tunnemme tänään esiin 1500 – ja 1600-luvulla. Kaupunki oli yli 1000 taloa ja 100 liikettä ja oli tunnettu tuotteiden kutomon ja kuparia. Tänään vanha kaupunki vanha kellotorni on suosittu nähtävyys. Myös puistot houkuttelevat paljon kävijöitä ja tv-torni ja monet museot.

Ne, jotka haluavat matkustaa Dobrich voi koneen Varna Airport .Lentokenttä tarjoaa lentoja sekä kotimaassa että ulkomailla, ja se sijaitsee 50 km kaakkoon Dobrich.

Suomi