Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dunedin

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dunedin sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dunedin miniopas

Autovuokraamo Dunedin
Autonvuokraus Dunedin

Dunedin sijaitsee itärannikolla South Islanti, saaren eteläosassa. Dunedin on kärjessä   kapea Otago Harbour.Outports on kymmenen kilometriä pohjoiseen Port Chalmers. Kun 110000 asukasta, Dunedin on toiseksi suurin kaupunki Etelä-saarella.

Dunedin perustettiin Skotlannin vuonna 1848. Sen nimi tulee Skotlanti klo Edinburghin gaelin nimi Duneideann.Street Baldwin Street Dunedin pitäisi olla yksi jyrkimmän kadulla maailmassa. Se katsoi, suklaa festivaali, Dunedin Cadbury Suklaa Carnival, joka vuoden kesäkuussa, kun yli 30000 Cadbury Jaffa kulkee mäkeä alas. Chocolate Factory Cadbury World on retkiä ympäri vuoden. Speights Brewery-panimo on avoinna vierailijoille. Muita nähtävyyksiä ovat luontopolku tarjoaa upeat näkymät ja albatrossi siirtomaa Taiaora johtaja, joka on yksi maailman harvoista pesivät paikoissa mantereella. Dunedin tarjoaa myös surffausta toimintaa.

Dunedin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee 30 kilometriä etelään keskustasta.