Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Queenstown

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Queenstown sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Queenstown miniopas

Autovuokraamo Queenstown
Autonvuokraus Queenstown

Queenstown on kaupunki Uuden-Seelannin Eteläsaarella. alueella Otago.Queenstown sijaitsee lopussa Lake Wakatipu vuorten ympäröimänä Etelä Alpeilla. 9000 asuvat Queenstown.

Queenstown on tunnettu talvi kohde australialaisia. Vuonna sesonkiaika on festeby. Kaupunki perustettiin gullgruveby vuonna 1860, mutta sitten se loppui, kaupunki oli keinona. Vuonna 1947 avattiin Uusi-Seelanti ensimmäisen kaupallisen hiihtoalueella, Coronet Peak täällä. Nykyään neljä hiihtoalueet että pääsee Queenstown.Kaupunki on myös hyvä tukikohta Heliskitä ja helikopterilla. Kun Lake Wakatipu naapurina Queenstown tarjoaa veneretkiä, mukaan lukien Jet Boat, koskenlaskua, purjelautailua ja taimenen kalastus muutamia toimintaa. Onko se liikaa, kävijät voivat kävellä pitkin kuningatar kaupungit vinløype, ja lopettaa maistaa viiniä Bannockburn.

Queenstown International Airport on lähin lentokenttä, kuuden meripeninkulman päässä keskustasta.