Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Hamilton

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Hamilton sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Hamilton miniopas

Autovuokraamo Hamilton

Autonvuokraus Hamilton

Hamilton on kyse. 110 km kaakkoon Auckland Pohjois Islanti.Kaupunki on maan neljänneksi suurin kaupunkialue ja suurin sisämaan kaupunki 155000 asukasta.Lähiöissä asuu 185000 asukasta kaupungin Waikato piirikunnassa joen sama nimi (2006). Waikato joki jakaa kaupungin kahtia.

Hamilton oli alun perin useita maori kylät ovat kasvaneet yhteen. Nykyään se on kauppapaikka, jossa erinomaiset ostosmahdollisuudet. Niistä nähtävyydet ovat Hamilton puutarhat, kuten on ruusutarha, kiinalainen puutarha sekä Rhododendron Garden. Hamilton eläintarha, vierailijat voivat nähdä yli 600 lajia Uudesta-Seelannista , mukaan lukien kuuluisa Kiwi lintu.Tämä on myös Waikato museon kanssa kansainvälisen kulttuurin ja taiteen. Huhtikuussa siellä ilmapallo festivaali ja musiikin festivaali.

Hamilton International Airport on kymmenen kilometrin päässä keskustasta.

Suomi