Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Auckland

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Auckland sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Auckland miniopas

Autovuokraamo Auckland

Autonvuokraus Auckland

Auckland on Uuden-Seelannin suurin kaupunki, jossa noin miljoona asukasta.Satamakaupunki sijaitsee Pohjois North Islanti. 375000 asuu keskustassa välissä Waitemata Satama ja Manukau Harbour.

Auckland on yksi maailman suurimmista purjehdus kaupungeissa, ja on tunnettu kaupunki Sails, nimenomaan monet purjeveneet, jotka asuvat täällä. Mistä Sky Tower, joka on korkein vapaasti seisova torni eteläisellä pallonpuoliskolla, ja sen 328 metriä, on hyvä näkymä yli kaupungin ja sataman. Auckland on myös suurin pitoisuus alkuperäiskansojen Maori vuonna Uudessa-Seelannissa ja Auckland Museum, vierailijat voivat tutustua M?ori kulttuuria ja perinteitä.Kaupungissa on muita nähtävyyksiä, kuten Auckland eläintarha, jos voi nähdä kiivi lintu, ja Waitakere rannat pohjoiseen Auckland, muutamia. Vierailijat voivat myös em laivamatka tulivuorisaaren Rangioto.

Auckland International Airport sijaitsee eteläisellä Mangere noin. 18 km keskustan ulkopuolella.

Suomi