Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Wellington

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Wellington sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Wellington miniopas

Autovuokraamo Wellington

Autonvuokraus Wellington

Wellington on Uuden-Seelannin pääkaupunki ja toiseksi suurin kaupunki.Wellington sijaitsee Etelä-kärki North Islanti Cook Strait. Noin. 178 000 asukasta asuu kaupungin keskustassa, noin. 398000 pääkaupunkiseudulla.

Wellington on tunnettu elokuva ja teatteri aloilla. Perustettu vuonna 1840, ja se on pääoma liikkuu 1865. Maan National Museum sijaitsee täällä, museo Uuden-Seelannin sinfoniaorkesteri, Uusi-Seelannin sinfoniaorkesterin ja baletti sijaitsee myös täällä, joten kaupunki on rikas kulttuuri. Parlamentti on myös täällä. Muun nähtävyyksiä, köysirata sataman sisäänkäynnin kaupungin kasvitieteellisessä puutarhassa on mainittu. 25 hehtaarin puisto on mukava piknik. On lautalla saarelle Somes entinen karanteeniasemalla maahanmuuttajille. Aivan on lintu pyhäkkö, Kapiti Islanti.   Helmikuussa se järjesti valtavan karnevaali Wellingtonissa.

Wellington Lentokenttä sijaitsee viiden kilometrin päässä keskustasta Rongotai.

Suomi