Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Christchurch Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Christchurch Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Christchurch Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Christchurch Lentokenttä
Autonvuokraus Christchurch Lentokenttä

Christchurch International Airport (CHC) sijaitsee 12 km ulkopuolella Christchurch ja Uusi-Seelanti 2 suurin lentokenttä.Bussit välillä lentokentän ja kaupungin. On mahdollista vuokrata auto lentokentältä, niille yrityksille, jotka ovat toistaiseksi Avis, Budget, Hertz, Europcar, Maui asunnot, Thrifty, Britz ja Backpacker campervan.

6.037.729 matkustajaa kävi lentokentällä 2008. Lentokentällä on kaksi terminaalia, mutta tarkoituksena on, että nämä 2 ovat slåas yhdessä ja olla valmiina kuin terminaalin vuoden 2010 aikana. Christchurch, lentää 9 eri kansainvälisiin kohteisiin Aasiassa ja Australiassa. Se on päätukikohta lentoyhtiön Pacific Blue.

Christchurch lentokentälle on yhteensä 35 erilaista liikettä ja hyvän valikoiman kahviloita, baareja ja ravintoloita. Muita mukavuuksia ovat apteekki, langaton internetyhteys, pankki, business center ja kampaaja. Se pätee erityisesti perheille, koska se tarjoaa leikkihuone, sekä erilaisia viihde.
Uuden-Seelannin International Etelämantereen keskusta on 5 minuutin kävelymatkan päässä lentokentältä. Sudima Hotel Christchurch lentokentälle on 5 minuutin kävelymatkan päässä terminaalista.