Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Auckland Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Auckland Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Auckland Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Auckland Lentokenttä
Autonvuokraus Auckland Lentokenttä

Auckland Airport (AKL) on 21 km etelään Auckland. Se on suurin lentokenttä Uudessa-Seelannissa ja Australiassa on vain 3 lentoasemat, jotka ovat suurempia kuin Auckland.On shuttle välillä keskustan Auckland ja lentokentälle. Autovuokraamot ovat läsnä lentoasemalla, sekä kansainvälisen terminaalin ja kansallisten, Avis, Budget, Europcar, Hertz ja Thrifty. Auckland Airport on Skytraxs palkinto on yksi top 10 lentokenttää maailmassa vuonna 2009.

Kesäkuusta 2007 kesäkuuhun 2008, Auckland Airport vierailu 13.202.772 matkustajaa. Se on päätukikohta kansallinen lentoyhtiö Air Uusi-Seelanti, ja vilkkain kansainvälinen reitti menee Sydney. Lentokentällä on kansallinen ja kansainvälinen terminaali, joka sijaitsee kävelymatkan päässä toisistaan, mutta on myös bussikuljetus terminaalista toiseen. Lentokenttä on rakenteilla, ja sen pitäisi olla valmis MM-kisoissa rygby vuonna 2011.

Auckland Airport on vaikuttava ostosalue noin 75 eri myymälää. Kahviloita, baareja ja ravintoloita ovat myös hyviä. Muita palveluja ovat langattomat Internet, terveyskeskus, lasten leikkihuone, kappeli, hieronta-ja konferenssikeskus. Erityispiirre Auckland Airport on, että se on myös museo ja tarjoaa mini-golf ja golfkenttiä.Hotellit lentoasemalla on Grand Chancellor Auckland Airport ja Jet Park.