Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Whakatane

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Whakatane sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Whakatane miniopas

Autovuokraamo Whakatane
Autonvuokraus Whakatane

Whakatane sijaitsee etelään Auckland, pohjoisella saarella Bay of Plenty alueella.Whakatane sijaitsee 90 km itään Tauranga ja 89 km koilliseen Rotorua, Whakatane Rivers joen suistoon. Kaupungin asukasluku on 19000, mutta lisäksi 16000 elävät Whakatane District (2009).

Whakatane on ollut asutusta jo pitkään. Maori kylien palaa noin 1200 jKr Kr. Whale Islanti sijaitsee kaupungin ulkopuolella, ja on paikka, jossa James Cook ja Endeavour etsivät turvaa vuonna 1769. Vuodesta Whakatane vierailijat voivat mennä veneellä tai helikopterilla tuliperäinen saari White Islanti. Nga Toi o Tapuwae Walk Tapoja on polku, joka osoittaa Whakatanes kaunista luontoa. Polku kulkee välillä Whakatane ja Ohope Beach kautta kansallispuistoon. Whakatane tarjoaa myös hyvät edellytykset kajakki melojalle. On opastettu Whale Islanti, ja laitteet voi vuokrata paikan päällä. Rannikolla näyttää usein delfiinejä ja hylkeitä ylös. Whakatane tarjoaa myös kalastus, ratsastus ja golf.

Lähin lentokenttä on Whakatane airport, 9 kilometrin päässä keskustasta.