Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Christchurch

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Christchurch sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Christchurch miniopas

Autovuokraamo Christchurch

Autonvuokraus Christchurch

Christchurch sijaitsee itäpuolella South Islanti, Canterbury alueeseen. Rannikko kaupunki on 340000 asukasta ja suurin kaupunki Etelä-saarilla. Se on myös Uuden-Seelannin toiseksi suurin kaupunki. Christchuch on kymmenen kilometriä luoteeseen sataman Lyttleton eteläosassa Pegasus Bay.

Christchurch on tunnettu myös nimellä ”Garden City of Plains”, koska kaupunki toimii tarjonta perustan tutkimustyötä Etelämantereella. Kaupunki on perustettu vuonna 1848 on nähtävyyksiä, kuten Scottin tukikohta, taide, teatteri,   Christchurch Cathedral ja Christchurch Casino.Helmikuussa Kaupungissa järjestetään festivaalin romantiikkaa, marraskuussa, se on niin karnevaali ja hevosurheilu. Kaupunki on hyvä lähtökohta niille, jotka haluavat hiihtää saarella. Christchurch on lauhkea ilmasto keskimääräinen lämpötila 22,5 astetta tammikuussa ja 11,3 astetta heinäkuussa. Kaupungissa on noin 70 päivää pakkasta vuosittain

Christchurch International Airport sijaitsee 12 kilometriä keskustasta pohjoiseen vuonna Harewood.

Suomi