Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Napier

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Napier sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Napier miniopas

Autovuokraamo Napier
Autonvuokraus Napier

Napier on satamakaupunki itärannikolla Pohjois silmä Hawke’s Bay, 320 km koilliseen pääkaupunki Wellington, ja kymmenen kilometriä pohjoiseen kaupungin Hastings.Nämä kaksi ovat usein kutsutaan ystävyyskaupunkien tai ”Bay kaupungit”, ja on Uuden-Seelannin viidenneksi suurin kaupunkialue. 58000 asukkaat asuvat Napier (2009), ja 123000 on ystävyyskaupungit.

Napier on tunnettu Art Deco-rakennukset. Kun maanjäristys tuhosi kaupungin vuonna 1931, kaupunki oli rakennettu uudelleen art deco-tyyliin. Nyt kaupunki on yksi suurimmista Art Deco kaupungeista maailmassa. Kaupunki on suurin kaupunki Hawke Bayn. Alueella, jossa on useita viinitiloja ja se on yksi suurimmista hedelmä-tuotantoalueilla. Tämä on myös akvaario, jossa trooppisia kaloja, kilpikonnia, kiwi-lintujen ja krokotiilejä, mukaan lukien 30 km etelään Napier ovat rannat Waimarama ja Ocean Beach.

Hawkes Bay Lentokenttä sijaitsee kolme kilometriä pohjoiseen Napier Länsi huora.