Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Taupo

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Taupo sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Taupo miniopas

Autovuokraamo Taupo
Autonvuokraus Taupo

Taupo on kaupunki Pohjois-saari, joka sijaitsee pohjoiseen Auckland lopussa Lake Taupo.Järvi sijaitsee tulivuoren aktiivinen alue.  22000 elävät Taupo.

Taupo sijaitsee aivan yksi Uuden-Seelannin suosituimmista nähtävyydet: Huka vesiputouksia on Wakato River. Lake Taupo museo ja taidegalleria on näyttelyitä Maori, tuliperäinen ja historiallinen painopiste. Maori tapaamispaikka, on myös rekonstruoidut täällä. Tauhara vuori sijaitsee Etelä Taupo, ja voi olla nousi kiipeämällä.Kaupunki tarjoaa myös useita korkealentoinen toiminta kuten laskuvarjohypyissä, helikopterilla, lisäksi kävely. Vulkaaninen toiminta sijaitsee hieman pohjoiseen kaupungin Wairakei Tourist Park, jossa vierailijat voivat saada hyvä käsitys alueen tulivuoren alueella. Taupo järjestää myös eko-matkat Pureora Forest Park ja selittää miten maorerne käyttää metsävaroja. Toisaalta, pitää Taupo maan suurin moottori tapahtuma, A1 Grand Prix tammikuussa.

Auckland International Airport sijaitsee 128 km päässä Taupo.