Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Queenstown Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Queenstown Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Queenstown Lentokenttä miniopas

Autovuokraamo Queenstown Lentokenttä
Autonvuokraus Queenstown Lentokenttä

Queenstown Lentokenttä (ZQN) sijaitsee 9 km koilliseen Queenstown. Bussit kulkevat joka 20. min yhdistää lentoaseman Queenstown. Pienelle lentokentälle, valinta vuokra-auton yhtiön erittäin hyvin, nämä yritykset ovat edustettuina: Tietoja Uusi-Seelanti vuokra-autot, Apex Autonvuokraus, Avis, Britz, Budget, Hertz, Maui, National, Uusi-Seelanti vuokrata auton ja Thrifty.

Noin 700000 matkustajat Queenstown lentokentälle vuosittain, ja määrä kasvaa nopeasti. ¨

4 eri lentoyhtiöiden, kuten Air Uusi-Seelanti lentää kuusi eri kohteisiin Uusi-Seelanti ja Australia. Lentoasema on päivitetty.

Queenstown lentokentälle on kaksi kahvilaa, joista toisessa tähtien mieltä. Valikoima tullitta ja muut kaupat ovat hyviä, varsinkin urheilu-ja vapaa-ajan vaatteita.Lentokenttä tarjoaa langattoman internetyhteyden, ATM, baby / perhehuone, ensiapu toimisto-ja liike-elämän keskus.
Lentoasema ei ole hotelli.