Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Dundee Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dundee Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dundee Lentokenttä miniopas

Dundee Lentokenttä

Autonvuokraus Dundee Lentokenttä

Dundee Airport (DND) on hyvin pieni lentokenttä, joka sijaitsee 3 km: n päässä Dundeen .Ei ole mitään julkista liikennettä välillä Dundee ja lentoaseman niin taksit ovat paras kuljetusväline. On mahdollista vuokrata auto, yksi billeiefirmaene Scotian Auton vuokraus.

Vuonna 2008 67269 matkustajia kävi Dundee Airport. CityJet ja Flybe ovat vain lentoyhtiöitä, jotka toimivat lentoasemalla. Voidaan ensinnäkin matkustaa kohteisiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Kesällä on muutamia tilauslentoja päässä lentokentältä.

Koska lentokentän koko on muutamia tilat täällä, ei ole tällaista kauppaa. Lentokentällä on kahvila. Lähimmät hotellit sijaitsevat Dundee.

Suomi