Säästä jopa 70 % autonvuokrauksesta

Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

tick-2Taatut alhaiset hinnat

tick-2Sisältää vakuutuksen ja verot

tick-2Ei kätkettyjä kustannuksia

tick-2Rajoittamattomat kilometrit

tick-2Ei luottokorttimaksuja

tick-224 tunnin asiakaspalvelu

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Autonvuokraus Inverness

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Inverness sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Inverness miniopas

Inverness

Autonvuokraus Inverness

Inverness kutsutaan pääoman Highlands sijaitsee Pohjois- Skotlannissa .Inverness sijaitsee itärannikolla suulla Caledonian kanavan Moray, mikä puolestaan johtaa Pohjanmereen. Asukasluku oli vuonna 2006 arviolta noin 54000 ja on tällä hetkellä nopeimmin kasvava kaupunki Euroopassa. Inverness on jo yli 1000 vuotta ja siitä tuli kaupunki 1180

Moniack Castle johtuu 1500 ja tänään on tuotettu viini, hillo ja kastike kukkien ja muiden luonnon kasvillisuus. Vierailijat pääsevät kierros linnassa ja nähdä, miten tuotteet on tehty. Kuten monissa muissa paikoissa Skotlannissa valmistettu viski Inverness, ja on olemassa mahdollisuuksia vierailla Dalmore Distillery. On noin 15 km päässä Inverness kuuluisaa Loch Ness, jossa ihmiset on vuosisatoja väitti nähneensä merihirviö ”Nessie”.

Inverness Airport tarjoaa lennot pääasiassa Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja sijaitsee noin. 13 km kaupungin ulkopuolella.

Suomi