Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Dundee

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Dundee sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Dundee miniopas

Dundee
Autonvuokraus Dundee

Dundee sijaitsee itärannikolla Skotlannin ja sijaitsee pohjoisen puolella Firth Tay.Firth Tay on vuono, joka johtaa ulos Pohjanmerelle ja jatkuu länteen maahan kautta Tay-joelle. Kaupunki on tunnettu tärkeä satama ja on Skotlannin neljänneksi suurin kaupunki, jossa väkiluku noin 150 000 asukkaan kaupungin (2008). Vuonna 1191 sai kaupungin aseman Dundee Wilhelm I of Scotland.

On olemassa useita linnoja Dundee, joka Broughty Castle Museum. Linna on linnoitus 1400-luvulta peräisin joka nykyään museo historiallisesta yhteiskunnan alalla Broughty Ferry. Vanha hautausmaa Howff   käytettiin vuoteen 1800, ja tässä näette Hautakiviä vuodelta alusta 1600.Vuonna Camperdown Wildlife Centre, voi mennä piknikille tai käydä eläimiä susien ja karhujen, vaikka University of Dundee kasvitieteellinen puutarha on rehevä puutarha, joka tarjoaa monia mukavuuksia.

Dundee Airport sijaitsee noin. 3 km keskustan ulkopuolella.