Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Stirling

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Stirling sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Stirling miniopas

Stirling
Autonvuokraus Stirling

Stirling on historiallinen kaupunki, jossa keskeisellä paikalla eteläisessä osassa maata. Kaupunki sijaitsee joen Forth johtajana Firth of Forth. Stirling on noin 35 km pääkaupunki, Glasgow joka sijaitsee lounaaseen kaupungin.Vuonna 2004 väestöstä arvioidaan olevan noin. 45 000 euroa.

Stirling Castle istuu kukkulalla kaupungin yläpuolella ja täällä myös Skotlannin kuningatar Mary Stuart kruunattiin vuonna 1543 kun hän oli vain yhdeksän kuukauden ikäinen. Kansallinen Wallace Monument, voit oppia todellinen tarina Hollywood-elokuva Braveheart ja nähdä miekkaa William Wallace. Osa Skotlannin Vapaussodan oli taistellut ja sen ympäristössä Stirling Bridgen kanssa sotureita kuten William Wallace ja Robert Bruce. Vanhassa vankilassa, Old Town Jail 1800-luvulta lähtien voi olla kirjoilla ansaan ja saada hieman erilainen kiertue.

Edinburgh International Airport on lähin lentokenttä sijaitsee noin 50 kilometrin päässä Stirling.