Vertailemme 1 600 yritystä löytääksemme parhaan hinnan vuokra-autollesi

Vuokraamani Mini Cooper oli siisti ja uusi, ja lisäksi sain sen todella edulliseen hintaan.
Erkki Tapani Juhani
Pidän verkkosivujen käyttäjäystävällisyydestä sekä samanaikaisen eri yhtiöiden välisen hintavertailun helppoudesta.
Antti Tavern
Vuokrasimme auton Alicantessa. Palvelu oli ystävällistä ja henkilökunta avuliasta. Vuokraisin avian varmasti auton toistamiseen samaa kautta.
Toni Jauhiainen
Halpavuokraauto.fi on loistava verkkosivusto auton vuokraamiseen. Olemme käyttäneet heidän palveluitaan jo vuosikausia törmäämättä kertaakaan ongelmiin.
Jarno Määttä
Vuokrasin auton Helsingissä käydessäni. Varaaminen oli nopeaa ja vaivatonta, ja Hertzin henkilökunta oli avulias ja ystävällinen.
Mari Myller

Miksi vuokrata meiltä

Taatut alhaiset hinnat

Rajoittamattomat kilometrit

Sisältää vakuutuksen ja verot

24 tunnin asiakaspalvelu

Ei luottokorttimaksuja

Ei kätkettyjä kustannuksia

Autonvuokraus Edinburgh Lentokenttä

Halpavuokraauto.fi vertailee useiden autonvuokrausyritysten tarjoamia vuokrahintoja ja löytää parhaan autonvuokraushinnan. Kaikki vuokra-autot Edinburgh Lentokenttä sisältävät tarpeellisen vakuutussuojan ja rajattomat kilometrit.

Edinburgh Lentokenttä miniopas

Edinburgh Lentokenttä
Autonvuokraus Edinburgh Lentokenttä

Edinburgh Airport (EDI) sijaitsee 10 kilometriä länteen Edinburgh. Se on suurin lentokenttä Skotlannissa. Paras tapa saada välillä Edinburghissa ja lentoaseman linja, joka kulkee joka 10 minuutti. Yritykset, jotka tarjoavat autonvuokraus Avis, Enterprise, Europcar, Hertz, National ja Alamo.

.Lentokenttä on päätukikohta easyJet, Ryanair, Flybe ja Monarch, ja 40 eri lentoyhtiöiden lentävät lentokentältä.

Edinburghin lentokentälle on erittäin hyvä valikoima ravintoloita, kahviloita ja kauppoja. Se on myös galleria näytteille joitakin parhaista taiteilijoista Skotlannissa. Muita palveluja ovat langattomat Internet, ATM ja liike-elämän keskus. Hotellit lähellä on Hilton Edinburgh Airport Hotel ja Quality Hotel.